Γρηγοράκος: Συνέκρινε τη Συμφωνία των Πρεσπών με την προδοσία της Χούντας στην Κύπρο

Με την προδοσία της Κύπρου από τη Χούντα συνέκρινε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, την συμφωνία των Πρεσπών!

Εφθασε στο σημείο να ταυτίσει τον Αλ. Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά με τον επικεφαλής της χούντας Δ. Ιωαννίδη και τον Ν. Σαμψών, λέγοντας μάλιστα ότι έχει πλήρη αντίληψη γι αυτά που λέει.

Οι προκλητικές δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορεί για ακροδεξια κατρακύλα.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΔΗΣΥ, Λεωνίδα Γρηγοράκου, αναφέρει:

Οι αθλιότητες που εκτόξευσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξευτελίζουν πλήρως τον ίδιο και τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί.

Κατά τη διάρκεια εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού New Tv, ο Λ. Γρηγοράκος έφτασε στο σημείο να παραλληλίσει τη συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ με την προδοσία της Κύπρου από τη χούντα, ταυτίζοντας τον Αλ. Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά με τον επικεφαλής της χούντας Δ. Ιωαννίδη και τον Ν. Σαμψών, αντίστοιχα!*

Οι αθλιότητες αυτές δεν έχουν καμία θέση στον πολιτικό διάλογο. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, οφείλει να ξεκαθαρίσει αν η ακροδεξιά κατρακύλα του βουλευτή της αποτελεί θέση της ίδιας και του κόμματός της. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να τον αποπέμψει άμεσα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here