Γκολ ανθρωπιάς από τους παλαίμαχους του ΠΑΣ Γιάννινα και της Μπαρτσελόνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ υποδέχτηκε στην πόλη της Ηπείρου τους παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα, που βρέθηκαν στο πλευρό προσφύγων, που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας.

Οι Καταλανοί ήθελαν να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μία εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους. Έτσι, δόθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα τους παλαιμάχους του ΠΑΣ και της Μπαρτσελόνα στους «Ζωσιμάδες», στις εξέδρες του οποίου βρέθηκαν φίλαθλοι όλων των ηλικιών. Στο γήπεδο ήταν περίπου 2.500 κόσμος, οι 500 εκ των οποίων πρόσφυγες από τον καταυλισμό της Κατσικάς.

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Γιάννινα, που είχαν προπονητή τον Βασίλη Παπαχρήστου, ξεκίνησαν τον αγώνα με τους Μάστακα, Κώνστα, Μπουτσουρή, Ζώη, Οικονόμου, Γκαρόζη, Γιάτσο, Σιχλιμοίρη, Μητσιόπουλο, Λιάκο και Κατερίνη. Διαθέσιμοι ήταν και οι Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Κοντοδήμας, Ντέτσικας, Κλείτσας, Κοζανίτης, Χαρίσης, Κορμαρής, Τζιάλλας, Μαρούλης, Γκολφινόπουλος, Τσιάβος, Παπαρούνας, Παπαβασιλείου, Φιλιάς.

Από πλευράς Μπαρτσελόνα, με προπονητή τον Ζοζέ Παλάου, έπαιξαν οι Γκουζμάν, Μπλανκουέρα, Πέρεζ, Ντέου, Τσαβαρία, Ρόσας, Ντελγκάδο, Μόλιστ, Λάντι, Κόδρο, Μπαμπαγκίντα. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Φάρες, Ορτούνο, Γκαρσία, Μπαράδο, Παλάου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης βράβευσε τον πρόεδρο των παλαιμάχων της ομάδας, Θανάση Χαρίση, ο οποίος με τη σειρά του βράβευσε τον επί σειρά ετών γιατρό του συλλόγου Σπύρο Σιαράβα.

ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ ÐÁËÁÉÌÁ×ÙÍ ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - FC BARCELONA

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here