Γλυκά Νερά: Πώς το κινητό τηλέφωνο του πιλότου τον “έκαψε”

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο πιλότος άντρας της Καρολάιν που την σκότωσε μέσα στο ίδιος τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά, πίστευε πως είχε κάνει το “τέλειο έγκλημα”, τουλάχιστον έτσι νόμιζε επί 37 ημέρες. Όμως η ΕΛΑΣ και τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας που έκαναν φύλλο και φτερό κάθε πιθανό στοιχείο, ήρθαν να πιστοποιήσουν πως δεν υπάρχει “τέλειο έγκλημα”.

Το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξε» λεπτό προς λεπτό όσα έκανε μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Αποκαλυπτική είναι η έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων μετά την ανάλυση που έγινε στο ποιο ουσιαστικό στοιχείο που είχαν στη διάθεσή τους.

Το κινητό του 32χρονου πιλότου και την εφαρμογή που κατέγραφε ότι έκανε βήματα μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και δεν ήταν ακινητοποιημένος, όπως υποστήριζε, από τους φανταστικούς ληστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN και της Μίνας Καραμήτρου, την ώρα που ο 32χρονος υποτίθεται πως ήταν δεμένος, το κινητό του κατέγραψε τις παρακάτω ενέργειες, λίγη ώρα αφότου είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του:

05:22: Εκανε 29 βήματα με διανυμένη απόσταση 21,93 μέτρα ενώ υποτίθεται ήταν δεμένος 05:40: Ανέβηκε δύο ορόφους κάνοντας 103 βήματα 05:53: Καταγράφηκαν 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου 06:08: Πραγματοποίησε κλήση στο… 180 06:10: Πραγματοποίησε κλήση στο… 1000, στην προσπάθειά του να πείσει πως ήταν δεμένος και έκανε κλήσεις με τη μύτη του 06:11: Κλήση στο 100 για να ειδοποιήσει τελικά την Αστυνομία και μετά από 5 λεπτά κλήση στη γειτόνισσα

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη καθώς την προσεχή Τρίτη ο δολοφόνος της Καρολάιν απολογείται στον ανακριτή μετά από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here