Γλυκά Νερά: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι», λέει η μητέρα της Καρολάιν

Οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν εξ΄ ολοκλήρου την επιμέλεια του 11 μηνών βρέφους, ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χαρμάνης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στο OPEN, η μητέρα της Καρολάιν του είπε χαρακτηριστικά «μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» και έτσι η οικογένεια θα ζητήσει την εξ’ ολοκλήρου την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ακόμα ότι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 20χρονης προσπάθησε στην απολογία του να αποδομήσει τη σχέση του με την Καρολάιν και υπογράμμισε ότι δεν ευσταθούν τα περί εν βρασμώ ψυχής για το αποτρόπαιο έγκλημα και την προσπάθεια συγκάλυψής του στη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δράστη έχει δηλώσει την πρόθεσή της να ζητήσει συνεπιμέλεια για τη μικρή Λυδία ενώ ακόμα και ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στο υπόμνημά του ζητά η επιμέλεια του 11 μηνών βρέφους να ανατεθεί και στις δυο οικογένειες.

Το υπόμνημα και η σπίλωση της Καρολάιν

Αν και ο κάθε κατηγορούμενος όπως και ο καθ’ ομολογία δράστης της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν, έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν τον τρόπο που θα υπερασπιστεί τον εαυτό του, έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση το υπόμνημα που κατέθεσε ο δράστης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σε αυτό εμμέσως πλην σαφώς επιρρίπτει ευθύνες στην 20χρονη, υποστηρίζει ότι δεν είχε προετοιμάσει το αποτρόπαιο έγκλημα και ότι έκανε το έκανε με γνώμονα το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν υπέβαλε δύο αιτήματα προκειμένου να πείσει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Ο γυναικοκτόνος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε:

  • Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της συζύγου του.
  • Την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του κατηγορούμενου και της Καρολάιν.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε άθελά του στον θάνατο της Καρολάιν. Κατά τον κατηγορούμενο αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του και την απόφαση για προφυλάκισή του οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για λόγους ασφαλείας όπου και τοποθετήθηκε σε κελί της 6ης πτέρυγας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here