Γλέζος: Χωρισμένο στα τρία το κόμμα. Καλώ ΣΥΡΙΖΑ και πολίτες να συνέλθουν

ΦΩΤΟ: INTIME ( Κ. ΜΠΑΛΤΑΣ)

«Στα τρία είναι σήμερα χωρισμένο το ενιαίο κόμμα. Το ένα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, το άλλο είναι με τον Λαφαζάνη και το τρίτο είναι η ΚΟΕ», είπε το πρωί ο Μανώλης Γλέζος παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην πρωϊνή ενημέρωση του MEGA.

«Εξακολουθώ να έχω τις ελπίδες μου ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα απεγκλωβιστεί από ορισμένες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα στο κυβερνητικό σχήμα και στο Μέγαρο Μαξίμου. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αναγνωρίσει το λάθος του και θα δώσει την δυνατότητα στην Αριστερά» είπε το ιστορικό στέλεχός της.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε αποστάσεις εκτός από τον κ. Τσίπρα και από τον κ. Λαφαζάνη λέγοντας: «Για μένα η μορφή του νομίσματος δεν είναι καταλυτική για το ρόλο του νομίσματος. Αν ο αγαπητός Παναγιώτης θεωρεί ότι η μορφή του νομίσματος ανατρέπει το ρόλο του νομίσματος να μας το πει».

Επιπλέον έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τα μέλη τους να κινητοποιηθούν προς αντιμνημονιακή κατεύθυνση για να επιστρέψουν το κόμμα στο δρόμο στον οποίο βρισκόταν προεκλογικά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here