Μ.Γλέζος: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα» δηλώνει ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος απευθυνόμενος στην ηγεσία του κόμματος  ζητεί να συγκληθεί πλατιά σύσκεψη για να βρεθεί λύση.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για αλλοπρόσαλλα και παραπαίουσα στρατηγική και ζητεί να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

H δήλωση του κ. Γλέζου που  αναρτήθηκε σήμερα Δευτέρα στο ιστολόγιο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών έχει ως εξής:

«Να μην αποτελέσει  η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση

Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές και σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματήστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματήστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here