Γλέζος για Λαϊκή Ενότητα: Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει θέμα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμπόρευσης με την Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη άφησε ο Μανώλης Γλέζος, κατηγορώντας συγχρόνως την κυβέρνηση ότι υποτάχθηκε στους δανειστές.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ολα τα θέματα είναι ανοικτά. Τα με ποιον θα συμπορευτούν τα μέλη που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα τεθούν. Αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους δεν υπάρχει θέμα. Ποτέ δεν είμαι κλειστός σε τίποτα».

Σε ερώτηση αν αυτό μπορεί να εκληφθεί ως ναι, ο Μανώλης Γλέζος απάντησε: «Ούτε ως ναι ούτε ως όχι. Ολα είναι ανοιχτά. Αναμονή».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «εξακολουθώ να αγαπώ τον Αλέξη και όλους τους αγωνιστές», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα του είναι εύκολο να ταχθεί εναντίον του ανέφερε:» Φίλος ο Πλάτων, φιλτάτη η αλήθεια. Αυτό τα λέει όλα».

Ωστόσο, ο Μανώλης Γλέζος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης. «Τι σχέση έχει η δημοκρατία με το να αποφασίζει η κυβέρνηση Μαξίμου. Υπήρξε κατάργηση της Δημοκρατίας, όχι απλώς έλλειμμα».

Και κατέληξε: «Η κυβέρνηση Μαξίμου ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό, ούτε έδωσε δουλειά στο κόσμο».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here