Γκιρτζίκης: «Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε για το ενδεχόμενο παραίτησής του από την προεδρία της Ομοσπονδίας και δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει, κάνοντας λόγο για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του.

Ο κ. Γκιρτζίκης μιλώντας στη «Real News» εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρκεί -όπως είπε- το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί όπως συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο.

«Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ελεύθερο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη, είναι γελοίο να δέχομαι καθημερινά αήθεις επιθέσεις, η σκοπιμότητα πάει σύννεφο.

Ασφαλώς και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να το θέλουν η κυβέρνηση και ο υπουργός, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να υπηρετήσει» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here