Γιατι ανέβηκε ο Φώτης να «αυτοκτονήσει» στον τροχό της Ομόνοιας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Φώτης δεν ανεβηκε στο γλυπτό της Ομονοιας για να αυτοκτονήσει, αλλα για να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος μαζί του.

Συγκεκριμένα, είπε ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι και είχε μεταβεί το βράδυ της Πέμπτης, στο Α.Τ. Ομόνοιας, προκειμένου να δηλώσει την κλοπή του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο είχε ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και χρήσιμα έγγραφα.

Οι αστυνομικοί λόγω φόρτου εργασίας του ζήτησαν να κάνει ένανκόπο και να ξαναπάει σήμερα (Παρασκευή) το πρωί. Σήμερα το πρωί, όμως, όταν επισκέφτηκε ξανά το τμήμα, οι υπεύθυνοι δεν ασχολήθηκαν μαζί του, λέγοντας ότι έχουν δουλειά, καθώς είχαν φτάσει στο τμήμα αρκετές προσαγωγές.

Ο άνδρας άρχισε να διαμαρτύρεται, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Όπως είπε, δεν άντεξε να μην του δίνουν καμία σημασία και ανέβηκε στο γλυπτό για να διαμαρτυρηθεί και επιτέλους κάποιος να ασχοληθεί μαζί του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αστυνομικό που είχε δεθεί με τον ειδικό ιμάντα μαζί του και προσπαθούσε να τον πείσει να κατέβει επαναλάμβανε συνεχώς:

«Δύο ημέρες τώρα πηγαινοέρχομαι στο τμήμα της Ομόνοιας για να τους πω ότι μου έκλεψαν το πορτοφόλι με όλα μου τα χαρτιά. Κανένας, όμως, δεν μου έδινε σημασία. Αγανάκτησα με την αδιαφορία και ανέβηκα εδώ πάνω μήπως και μου δώσει κάποιος λίγη σημασία» .

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here