του Βλάση Αγτζίδη

Mε αφορμή την δολοφονική επίθεση κατά άμαχων και άοπλων πιστών (Πακιστανών και Μπαγκλαντεζιανών) σε 2 τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία, και το μανιφέστο του ψυχάκια Αγγλοσάξονα νεο-Ναζί, που θεωρούσε εαυτόν εκφραστή του Δυτικού κόσμου και της Λευκής Φυλής έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:

Το Ισλάμ, ο τουρκικός εθνικισμός και η δημιουργία της σύγχρονης Τουρκίας ήταν ώριμη επιλογή του Δυτικού Λευκού Κόσμου. Οι παππούδες του -με την πολιτική έννοια- ήταν αυτοί που ανέχθηκαν και βολεύτηκαν με τις Γενοκτονίες που διέπραξαν οι Νεότουρκοι και οι Κεμαλικοί κατά των μη μουσουλμανικών ομάδων. Και κάποιοι από αυτούς τους ενίσχυσαν (Ιταλοί και Γάλλοι πρωτίστως)

Και αν πάμε ακόμα πιο πίσω, οι Δυτικοί πρόγονοί του ήταν αυτοί που το 1204 κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη και διέλυσαν έτσι το ανατολικό προπύργιο της Ευρώπης που αντιστεκόταν στην τουρκο-ισλαμική εισβολή.

Και όσον αφορα τα ιδεολογικά, μάλλον έχει ξεχάσει ο Νεοναζί δολοφόνος ότι οι αυθεντικοί Ναζί δεν είχαν παρόμοια άποψη, εφόσον θεωρούσαν τους Τούρκους Άριους, τους ‘Ελληνες και Αρμένιους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας «Εβραίους της Ανατολής» και «ανθεκτικά ζιζάνια» που έπρεπε να εξοντωθούν και τον Μουσταφά Κεμάλ «Πατερούλη» του εθνικοσοσιαλισμού

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here