Για τις 27 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου

 

Για τις 27 Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού.

Σήμερα Τετάρτη το Μικτό Ορκωτο Δικαστήριο της Αθήνας συνεδρίασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αλλά αποφάσισε να διακόψει καθώς κάποιοι κ των πέντε αλλοδαπών δικηγόρων δεν είχαν δικηγόρους.

Στο δικαστήριο, μετήχθη και ο Αρ. Φλώρος, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση καθώς ο αδικοχαμένος ποινικολόγος ήταν εκ των συνηγόρων του στη δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στη δίκη της Energa.
 

Οι πέντε κατηγορούμενοι που δικάζονται είναι οι: Μικέλα Κάστριοτ, Αλέξανδρος Μάτα (ο οποίος διαφεύγει), Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε. Οι Κάστριοτ και Μάτα, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, της ληστεία, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι, δηλαδή οι Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε.

Παρόντες σήμερα στο δικαστήριο ήταν μόνο οι δυο από τους πέντε κατηγορούμενους και συγκεκριιμένα οι Κλοντιάν Λεκοτσάι και Όλντι Ντούλτσε. Αντίθετα, οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι με δήλωσή τους που αναγνώστηκε στο δικαστήριο γνωστοποιήσαν ότι δεν επιθυμούν να παραατούν στη διαδικασία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here