Για την συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη: «Δεν είναι συγγνώμη αυτό»

Ο Παύλος Χαϊκάλης «συστήθηκε» σήμερα ως «αρσενικό παλαιάς κοπής» που όταν η γυναίκα τού λέει «όχι» αυτός επιμένει.
Αυτό το ασυγκράτητο σερνικό λοιπόν θεωρεί ότι εκφράζει «ενδιαφέρον» για μια κοπέλα – που είναι εκείνη την εποχή μαθήτρια του – τηλεφωνώντας της και βομβαρδίζοντας την με χυδαιότητες για να τον παίζει.
Άκου λοιπόν, μίστερ τεστοστερόνη, μπορείς να τον παίζεις με όποια φαντασίωση σου γουστάρει μόνος στο σπίτι. Εκεί είσαι εσύ, το μυαλό σου και το πουλί σου. Όταν όμως θέλεις να κάνεις «συμμέτοχο» το αντικείμενο του πόθου τότε παρενοχλείς, προσβάλεις, τσακίζεις ψυχολογικά ένα κορίτσι, που θα κουβαλάει αυτήν τη συμπεριφορά σε όλη της τη ζωή. Κι αυτό δεν λέγεται φλερτ, ούτε με την παλιά κοπή, ούτε με την νέα κοπή.
Θα θεωρούσα ειλικρινή τη συγγνώμη του, αν δεν τη διάνθιζε με αυτές τις παπαριές περί «κλασικού αρσενικού». Είναι ο αμετανόητος αυνάνας, που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή επικίνδυνος, γιατί θεωρεί το «δικαίωμα» του καυλιού του υπέρτερο οποιουδήποτε δικαιώματος του θύματός του.
Δεν είναι συγγνώμη αυτό. Είναι «με πιάσανε με τη γίδα στην πλάτη, ας κάνω τον μετανιωμένο μήπως και υποχωρήσει το κράξιμο».
Ανάρτηση στο facebook του
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here