«Για την Αγάπη και την Ελπίδα» στο Αθηναίων Πολιτεία!

 

Όταν οι άνθρωποι με κοινό όραμα και σκοπό συνενώνονται για να προσφέρουν, μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν!

Έτσι, λοιπόν, άνθρωποι ίδιοι με εμάς και ανάμεσα σε μας οργανώνουν στο «Αθηναίων Πολιτεία» την Πέμπτη 27 Απριλίου την δική τους φιλανθρωπική εκδήλωση «Για την Αγάπη και την Ελπίδα», ετοιμάζοντας ποιητικό θέατρο και τραγούδι και προσπαθώντας να μας κάνουν κοινωνούς στο έργο της προσφοράς.

Όπως μας αναφέρει για το Press Publica η διοργανώτρια της εκδήλωσης Χρύσα Βλάχου, « η αφορμή είναι μία: η δική μου ανάγκη και των ανθρώπων της ομάδας να βοηθήσουμε σε συνδυασμό με την ανάγκη της Κιβωτού Του Κόσμου να βοηθηθεί. Σήμερα με τον τρόπο που η κοινωνία βυθίζεται και με την αδυναμία της πολιτείας να στείλει ‘’σωστικά μέσα’’, όλοι πρέπει να βοηθάμε όλους, διαφορετικά δεν θα βγούμε ποτέ στο φως!»

Η σκηνοθέτης της εκδήλωσης Αννίτα Καγκάλου σημειώνει: «σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη και με συνεχείς και απρόσμενες ανατροπές η Τέχνη και η αλληλεγγύη είναι το πιο ισχυρό αντίδοτο της κοινωνίας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναζητούν υγιείς και ανυψωτικές διεξόδους μέσα στην καθημερινότητά τους, ώστε να αισθάνονται παραγωγικοί,δημιουργικοί.
Σκεφθήκαμε, λοιπόν, αυτή τη φιλανθρωπική μουσικοθεατρική παράσταση ‘’Για την Αγάπη και την Ελπίδα’’ ως ένα μήνυμα ανάτασης και ομορφιάς και με αυτό τον τρόπο να μιλήσουμε στις ψυχές του κόσμου.»

Η Κιβωτός Του Κόσμου δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και έχει εγκαταστάσεις σε  Αθήνα, Χίο, Ήπειρο. Ο σκοπός της είναι να προσφέρει τη βοήθειά της σε μητέρες και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

«Για την Αγάπη και την Ελπίδα»

Αθηναίων Πολιτεία την Πέμπτη 27/04 και ώρα 20.30.

Ερμηνεύουν:
Θεατρικό Αναλόγιο: Αννίτα Καγκάλου
Τραγούδι: Χριστίνα Γκόλια
Πιάνο: Δημήτρης Κίκλης
Κιθάρες: Λυδία Αρώνη, Νίκος Γράβαλος
Συντελεστές:
Ηχοληψία: Παντελής Παπουτσόγλου
Παρουσίαση: Δώρα Μυλωνά
Φωτογραφία: Νίκος Νικολετάκης

Σκηνοθεσία: Αννίτα Καγκάλου
Οργάνωση: Χρύσα Βλάχου

Είσοδος Ελεύθερη.

Αθηναίων Πολιτεία: Απόστολου Παύλου και Ακάμαντος 1, Θησείο.

Ειρήνη Λίτινα

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here