Για να καθαρίσει όντως η Αθήνα, από τους φασίστες, το μίσος και τον ρατσισμό

«Σήμερα το πρωί ομάδα Χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη αποφάσισε να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία από την Κυψέλη μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια με το σύνθημα «Να καθαρίσει η Αθήνα» και τρικάκια που καλούν στην εθνικιστική συγκέντρωση για τα Ίμια. Δεν έχασαν μάλιστα και την ευκαιρία να προπηλακίσουν δύο κοπέλες οι οποίες τους αντιμίλησαν».

Αυτό αναφέρει το Το Μυρμήγκι – Στέκι Αλληλεγγύης Κυψέλης σε ανάρτησή του για την προκλητική περιοδεία των φασιστοειδών στη Κυψέλη και τη προπηλάκιση των δύο γυναικών. Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

Πέντε και πλέον χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφόνοι της νεοναζιστικής οργάνωση ακόμα θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν και να σκορπίζουν την φασιστική τους προπαγάνδα. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι διαλέγουν πάντα να κυκλοφορούν σε ομάδες των 5 και άνω στελεχωμένες από τους απαραίτητους γοριλάνθρωπους.

Εμείς οφείλουμε να το κάνουμε ξεκάθαρο: στην πολυπολιτισμική, πολυεθνική γειτονιά της Κυψέλης οι φασίστες δεν έχουν καμία θέση.
Κάναμε το ελάχιστο δυνατό -όπως έπραξαν αυθόρμητα και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας- και μαζέψαμε τα υλικά του μίσους γύρω από σχολείο της γειτονίας.

Για να καθαρίσει πραγματικά η Αθήνα, πρέπει να καθαρίσει από τους φασίστες το μίσος και τον ρατσισμό.

Κυψέλη – γειτονιά αλληλέγγυα και αντιφασιστική!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here