Γεροβασίλη: Πιθανόν να είναι αναπόφευκτο το «διαζύγιο» εντός του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ:INTIME
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι εμείς. Αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό» δήλωσε σήμερα Τετάρτη η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη.
Μιλώντας στον Alpha 98.9 η κ.Γεροβασίλη παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσει» και ότι αυτό που προέχει είναι η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν εντός του κόμματος παρέπεμψε στα συλλογικά όργανα. «Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν από πάντα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως αρμόζει θα συζητηθούν αυτά τα ζητήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος» πρόσθεσε.

Αισιόδοξη εμφανίστηκε ως προς την σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή , σηκειώνοντας ότι «τα πράγματα είναι καλύτερα από την προηγούμενη».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here