Γεροβασίλη: Οργανωμένο σχέδιο κατά ΣΥΡΙΖΑ. Οχι σε αριστερή παρένθεση

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ)

Δριμεία επίθεση κατά κύκλων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που με ανυπόστατες ή κατασκευασμένες ειδήσεις επιχειρούν να πλήξουν πρόσωπα και την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη. Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για οργανωμένο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης με στόχο να αποτελέσει παρένθεση η Αριστερά στην Ελλάδα. «Δεν θα το αφήσουμε να συμβεί» τόνισε και ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι αποκλείεται παντελώς το σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. 

Αφορμή των δηλώσεων της στάθηκε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρμόδιος υπουργός Γ. Κατρούγκαλος σχεδιάζει, μεταξύ άλλων,  την επιβολή ανώτατη σύνταξης 600 ευρώ. Ωστόσο  η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε και σε άλλα δημοσιεύματα, π΄χ όπως αυτό που εγκαλούσε την Τ. Χριστοδολουπούλου ότι δήθεν παρέλειψε να εκταμιεύσει ποσά για την μετανάστευση

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες μια σειρά δημοσιευμάτων που υποτίθεται ότι αναδεικνύουν γεγονότα. Στ΄ αλήθεια πρόκειται για ψευδείς και ανυπόστατες ειδήσεις», τόνισε η κ. Γεροβασίλη, διαψεύδοντας το δημοσίευμα για τις συντάξεις. Το ίδιο έκανε άλλωστε με δηλώσεις του περί προβοκάτσιας και ο κ. Κατρούγκαλος.

«Δεν θα το επιτρέψουμε την προεκλογική περίοδο να στοχοποιηθούν και να  πληγούν πρόσωπα και η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ..Mε στόχο η ΝΔ να συγκυβερνήσει, διότι από μόνη της δεν είναι σε θέση ούτε εκλογική επιτυχία να έχει –και με άλλους, όχι μόνο με τη Ν.Δ. έχουν τον ίδιο στόχο- αυτό δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί> σημείωσε με έμφαση,.

Οργανωμένο σχέδιο να ρίξουν την κυβέρνηση

«Eίναι οργανωμένο σχέδιο από κύκλους, οι οποίοι απλά ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν η αριστερά στην Ελλάδα να αποτελέσει παρένθεση. Αυτό είναι οργανωμένο σχέδιο και στο εσωτερικό της χώρας μας. Αυτό δεν θα το αφήσουμε να συμβεί, δεν θα το επιτρέψει ο ελληνικός λαός να συμβεί.

Θα φέρουμε όλα τα γεγονότα τα πραγματικά στην επιφάνεια, όπως αυτό με τον κ. Παπασταύρου σήμερα. Είναι και άλλα, και θα είμαστε εδώ για να τα συζητάμε. Επί πραγματικών γεγονότων, χωρίς λάσπη στον αέρα. Δεν μπαίνουμε σ΄ αυτή τη λογική.

Για τον μεγάλο συνασπισμό

Να το πούμε καθαρά. Αποκλείεται παντελώς το σενάριο συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και ο κρυφός πόθος της Ν.Δ. αλλά και πολλών κύκλων που επιβουλεύονται τη χώρα. Δεν θα συμβεί

Για τις συνεργασίες

Αποδείξαμε ότι μπορούμε να συγκυβερνήσουμε επί προγραμματικών αρχών και επί κοινών στόχων. Όταν αυτά δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει συνεργασία. Πρόκειται για προσπάθεια απαξιωμένου, παλαιού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που έφερε την Ελλάδα μέχρι εδώ, 40 χρόνια, να μπει από το παράθυρο. Αυτό δεν θα συμβεί.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here