Γεροβασίλη: Οι αθλιότητες του κ. Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό-Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη

Σκληρή απάντηση στη ΝΔ και τις αιχμές που διατύπωσε σε βάρος της για χρυσές δουλειές με το ιατρικό της κέντρο στην Αρτα, έδωσε η κ. Γεροβασίλη.

Αναφέρει:

Οι αθλιότητες τις οποίες χρησιμοποιεί εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχουν τελειωμό.

Κατανοώ πλήρως τα μηνύματα που εισέπραξαν ο ίδιος και το κόμμα του  από το κύμα ενθουσιασμού και λαϊκής ανταπόκρισης  στην υποδοχή που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αρτα και σε όλη την Ηπειρο, όπως επίσης και τη σημερινή κατάρριψη στη Βουλή του αφηγήματος της ΝΔ περί νόμου και τάξης.

Η χρήση βδελυρών και ποινικώς κολάσιμων αιτιάσεων εναντίον μου, οι οποίες προφανώς δεν με αγγίζουν, υποδηλώνουν όμως το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επιλέγουν, αναδεικνύουν τη βρωμιά, την ψευτιά και τη σήψη στην οποία έχουν βυθιστεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Προειδοποιώ: Ας μην ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη…”.

Τι είχε πει η ΝΔ

Σαφές αιχμές για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία αφήνει σε ανακοίνωσή της ΝΔκάνοντας λόγο για περιεχόμενο που αφορά το δικό της πρόγραμμα για την Υγεία και επιτίθεται κατά της ¨Ολγας Γεροβασίλη, καλώντας την να εξηγήσει «πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει «σήμερα δεν μπορούσαν να διαστρεβλώσουν και πιάστηκαν στη φάκα. Όντως το δικό μας πρόγραμμα για τη Δημόσια Υγεία που αξίζει στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πολακικού ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει ότι στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αναφανδόν την θεσμοθετημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

«Και το κάνει για να αναβαθμισθούν επιτέλους τα δημόσια νοσοκομεία και οι Έλληνες να απολαμβάνουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, με κανόνες, διαφάνεια, χωρίς απευθείας αναθέσεις και κυρίως χωρίς κόστος για τους πολίτες», ώστε, όπως τονίζει, «με αυτόν τον τρόπο θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου ένα σκασμό λεφτά».

Και καταλήγει λέγοντας: «Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here