Γεραπετρίτης: Ζητά και τα ρέστα για την ανεκδιήγητη δήλωση

Alλοίωση της απίστευτης δήλωσή του ότι «αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερους νεκρούς» βλέπει ο Γιώργος Γεραπετρίτης και τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας είχε δηλώσει το πρωί πως «αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, αυτό θα σήμαινε κατά την φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών» Σκοπός είπε, «δεν είναι να μεγιστοποιήσουμε αυτούς που μπαίνουν στην ειδική θεραπεία, αλλά να απομειώσουμε το φαινόμενο».

Παρά το γεγονός ότι οι δηλώσεις του ήταν πέρα για πέρα ξεκάθαρες, ο Γ. Γεραπετρίτης επιχείρησε να κάνει το μαύρο άσπρο.

«“Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ”. Αυτό είπα σήμερα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το αποκομμένο και εκτός πλαισίου απόσπασμα της δήλωσής μου που κυκλοφορεί» ισχυρίζεται ο Κ. Γεραπετρίτης.

«Για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού. Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο. Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Ωστόσο και να προσπαθεί ο Γ. Γεραπετρίτης να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, το βίντεο είναι αποκαλυπτικό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here