Γεωργιάδης για Σκοπιανό: Αν η ονομασία δεν είναι erga omnes, τέλος τώρα στη διαπραγμάτευση

 

Να μπει τέλος στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, εάν η ονομασία δεν θα είναι έναντι όλων(erga omnes),ζήτησε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο δηλώσεων του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ.

Οι δηλώσεις του κ. Ζάεφ  θέτουν όλη τη συζήτηση για το Σκοπιανό σε μια τελείως διαφορετική βάση από αυτή που παρουσίαζε η κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ANT1.

«Αν ο κ. Ζάεφ λέει ότι δεν συζητάει για ονομασία erga omnes τότε δεν έχω καταλάβει ποιά συζήτηση κάνουμε. Διότι αν θυμάμαι καλά, το πιό βασικό από όλα ήταν η ονομασία να είναι παντού. Άρα οι δηλώσεις Δημητρόφ και Ζάεφ, δείχνουν ότι στην πραγματικότητα η Ελλάδα, αν αυτό που λένε ότι πλησιάζουμε σε λύση είναι αληθές, έχει στην ουσία υποστεί δεινή διπλωματική ήττα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση τέτοια συμφωνία να περάσει από τη Βουλή» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Αν οι διαπραγματεύσεις είναι για όνομα που δεν θα είναι erga omnes, να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις. Δεν μπαίνουμε σε καμία συζήτηση αν το όνομα δεν είναι έναντι όλων. Αν ο κ. Τσίπρας μιλάει για όνομα που δεν είναι erga omnes, να μη σας πω τι διαπράττει, γιατί δεν θέλω να λέω βαριές κουβέντες στην τηλεόραση» συμπλήρωσε.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here