Γεννηματά: Να ζητήσει η κυβέρνηση παράταση προστασίας της α’ κατοικίας

Την πλήρη αντίθεσή στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει σε παράταση της προστασίας της.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα FM» η κ. Γεννηματά τόνισε: «Είναι αδιαπραγμάτευτη η προστασία της πρώτης κατοικίας για τα δάνεια που έχουν λάβει μικρά και μεσαία νοικοκυριά» συμπληρώνοντας ότι «πρέπει επιτέλους να ζητήσει παράταση η κυβέρνηση από τους εταίρους για την προστασία της πρώτης κατοικίας, που λήγει στο τέλος του 2017».

Σχετικά με τις αντιρρήσεις που προκάλεσε το όνομα «Κίνημα Αλλαγής» η κ. Γεννηματά είπε ότι «δεν είναι μόνο στο όνομα, ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς, είναι κίνημα και στην πράξη, καθώς δεν προέκυψε από διευθετήσεις και συνεννοήσεις κορυφής, αλλά από 212.000 ψήφους».

Η κ. Γεννηματά είπε ότι ο στόχος είναι το συνέδριο να διεξαχθεί στις αρχές Μαρτίου, ώστε και πολύς χρόνος να μην περάσει, αλλά και να προλάβουν να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Η επικεφαλής του νέου φορέα κατέστησε σαφές, ότι «ο νέος φορέας είναι απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο τρόπος με τον οποίο κυβερνά δεν συνάδει με κανένα από τα προοδευτικά κόμματα της Ευρώπης, μιας και συγκυβερνά με «μια ακροδεξιά απόφυση», τον κ. Καμμένο, και για το ότι ο κ. Τσίπρας δεν είπε πουθενά «όχι» και δεν διαπραγματεύτηκε υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού».

 Πληροφορίες ΑΠΕ
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here