Γεννηματά: Δεν χαρίζουμε ψήφο σε Τσίπρα, Μητσοτάκη

Βέβαιη για καλό αποτέλεσμα του ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά, η οποία εξαπέλυσε πυρά τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι είναι η έκπληξη των εκλογών, εκτίμησε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «δεν χαρίζουμε ούτε μία ψήφο στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη».

«Την Κυριακή, με την ψήφο μας, υπερασπιζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης», σημείωσε, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα για μπλόκο στους φασίστες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη λέει «ναι» στον Βέμπερ, στη διαρκή λιτότητα που τρέφει την ακροδεξιά και τον εθνικισμό», ενώ «όποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει το μέλλον της Ευρώπης, στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που στάθηκε σκληρά απέναντι στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της κρίσης», υποστήριξε, συμπληρώνοντας ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί «παίζουν συνειδητά το χαρτί της πόλωσης, στην πλάτη του Ελληνικού λαού».

Για ακόμα μία φορά, η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ., σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης στη δίψα του για την καρέκλα, μας κατηγορεί για «ίσες αποστάσεις«… Κ. Μητσοτάκη έχουμε σταθερή απόσταση από τη συντήρηση».

«Μας ζητά να συμπαραταχθούμε, γιατί; Για να γυρίσουμε στο χθες;», αναρωτήθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. τονίζοντας ότι «είμαστε ο ιδεολογικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here