Γελοιότητες αρχιερέων με φόντο την φιέστα του «Αγίου Φωτός»-Να μπουν επιτέλους όρια

Δουλειά δεν έχουν οι αρχιερείς της Εκκλησίας και βρίσκουν αφορμές να διαμαρτυρηθούν για ασήμαντες αφορμές και για αστείους λόγους. Τελευταίο συμβάν αυτής της γελοίας συμπεριφοράς, αποτέλεσε η αλλαγή της διαδρομής που αποφασίστηκε για το Άγιο Φως, το οποίο δεν θα επέστρεφε στο Ελ. Βενιζέλος, όπως τα τελευταία χρόνια, αλλά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος κατέβηκε από το κυβερνητικό αεροσκάφος πριν αυτό αναχωρήσει για τους Αγιους Τοπους, επειδή ενημερώθηκε τελευταία στιγμή ενημερώθηκε ότι αντί για το Ελ. Βενιζέλος θα επέστρεφαν στον στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

«Μπήκα στο αεροπλάνο και εκεί ανακοίνωσαν ότι θα γυρίσουμε στην Ελευσίνα.Όταν ρώτησα γιατί γίνεται αυτό ο υπουργός είπε »δεν ξέρω». Όταν ρώτησα γιατί δεν μας ειδοποιήσατε και μας το λέτε την τελευταία στιγμή πάλι μου είπε »δεν ξέρω». Ποιος κοινός νους μπορεί να το καταλάβει αυτό; Θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός με αυτό τον τρόπο. Το θεωρώ εμπαιγμό και γύρισα πίσω».

Ετσι, χωρίς κάποιο εμφανή λόγο, χωρίς να διευκρινίσει τις αιτίες της αλλαγής και αν αυτοί είναι σοβαροί και επιβεβλημένοι, ο μητροπολίτης έσπευσε να πρωταγωνιστήσει σε άνα ακόμη σόου, μετά από αυτό της «αφής» του Αγίου Φωτός, που το υποδεχόμαστε, τρομάρα μας, με τιμές αρχηγού κράτους.

Πουθενά αλλού δεν συμβαίνουν αυτά, ούτε στους ταλιμπάν…

Δυστυχώς τα ζούμε στην Ελλάδα του 2019!!! Βοήθεια μας…Ας προσέχαμε. Και ας βάζαμε στου κυρίους Αρχιερείς, τα όρια που ταιριάζουμε σε ένα σύγχρονο, ευρωπαικό δημοκρατικό, κοσμικό κράτος του 21ου αιώνα…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here