Γάμος δήμαρχου με γιγαντοοθόνες στην πλατεία Γλυφάδας (!!!) (ήταν κουμπάρος ο Κ. Καραμανλής και πεθερός ο Ντογιάκος)

Αποθέωση του κιτς έξω από το ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, όπου έγινε το «έλα να δεις» καθότι ο γάμος του δήμαρχου Γιώργου Παπανικολάου με την κόρη του πρώην εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισιδώρου Ντογιάκου -αλλά και με κουμπάρους τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή και την σύζυγο του Νατασσα Παζαΐτη– προσείλκυσε πλήθος λαού….
«Ο κόσμος παραπονιόταν ότι δεν χωρούσε στην εκκλησία και γι αυτό βάλαμε την γιγαντοοθόνη» είπε ο δήμαρχος, απολογούμενος τρόπον τινά για το δημόσιο θέαμα, με γιγαντοοθόνη λες και θα προέβαλαν το Γαλλία Κροατία στο Σανζ Ελιζέ.
Πρέπει να προσθέσουμε  ότι ως δήμαρχος δεν είναι παθητικό (έχει δώσει και επιδομα στις πολύτεκνες μητέρες του δήμου του). Εντούτοις το θέαμα του θεάματος, δεν ήταν τιμητικό για κανέναν.
Επειδή μάλιστα στην εκκλησία δεν χωρούσαν ούτε καν οι προσκεκλημένοι, πόσο μάλλον η κοινοί θνητοί  που έσπευσαν να χαζέψουν, τοποθετήθηκαν καρέκλες και στο προαύλιο του ναού
«Μονο τσιπς, ποπκορν και κοκα κόλα  ή καμια μπυρίτσα  έλειπαν» σχολίασαν οι παρευρισκόμενοι
4512268
Ανάμεσα στους καλεσμένους και πολλά στελέχη της ΝΔ, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γιάννης Βρούτσης, η Αννα Καραμανλή, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Σοφία Βούλτεψη, ο Πέτρος Δούκας, η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της, η Νατάσα Ράγιου, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου, ο δικηγόρος  Αλέξης Κούγιας και ο τραγουδιστής Πασχάλης

Το ζευγάρι στο... videowall.

Γαμπρός και κουμπάροι μαζί για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο γαμπρός με τον πεθερό Ισίδωρο Ντογιάκο.

Kαι ο Αλέξης Κούγιας στο γάμο.

Ο Γιώργος Παπανικολάου χαιρέτησε όλους όσοι είχαν σπεύσει για να του ευχηθούν.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here