Γ. Μοίρας: Ακροδεξιοί μητροπολίτες πίεζαν τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση

Επιρροή ακροδεξιών μητροπολιτών και ακραίων εσωκομματικών στοιχείων στους ΑΝΕΛ προς τον Πάνο Καμμένο αποκαλύπτει ο πρώην – πλέον – γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μοίρας, με μια συνέντευξη στο altsantiri.Οπως αναφέρει, όλοι αυτοί πίεζαν τον κ. Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση από τον Ιούνιο και καταλήγει στο ότι ο ίδιος βρίσκει πολλά σημεία συναντίληψης με τον ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει ότι ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα θα είναι για πολλά χρόνια κυρίαρχος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αλλα σημεία της συνέντευξης:

  • «Ο Πάνος Καμμένος ανέκαθεν υποστήριζε τη θέση «καμιά χρήση του όρου» Μακεδονία, αλλά είναι όμως μία θέση μαξιμαλιστική»
  • «Η Συμφωνία των Πρεσπών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Βουκουρέστι Plus»
  • «Αν ο Καμμένος στήριζε τη Συμφωνία θα εξέθετε τη ΝΔ, αποδεικνύοντας ότι ο Μητσοτάκης ανήκει στο ίδιο «στρατόπεδο» εθνικιστών, λαϊκιστών και καιροσκόπων μαζί με Χρυσή Αυγή, Βελόπουλο, Καρατζαφέρη, Μπαλτάκο, Δημήτρη Καμμένο, Κρανιδιώτη και Φράγκο Φραγκούλη»
  • «Εύχομαι να είναι παρών ο Πάνος Καμμένος στην επόμενη Βουλή. Ασχέτως αν του καταλογίζω λάθη, δεν παύω να πιστεύω ότι αγαπάει με πάθος και αφοσίωση την Ελλάδα και τους Έλληνες, ότι δεν θα προκαλούσε ποτέ εσκεμμένα κακό στη χώρα και τον λαό»
  • «Γνώρισα Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Τώρα ο γιος του θέλει να πάρει την ίδια θέση και πιθανώς κάποιο παιδί ή ανήψι του θα θέλει αύριο. Αυτή η αλυσίδα πορφυρογέννητων που απαιτούν και θέλουν να επιβάλλουν ότι μία χώρα και ένας λαός είναι τσιφλίκι που τους ανήκει, αποτελεί φαινόμενο φερμένο από το μακρινό παρελθόν που υπήρχαν οι δυναστείες ή από τριτοκοσμικά πολιτικά καθεστώτα»
  • «Στην «πολυκατοικία» της ακραίας και της άκρας Δεξιάς επικρατεί αληθινός συνωστισμός και εκεί είναι που διεκδικεί ρόλο βασικού ιδιοκτήτη η ΝΔ»
  • «Με τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και με το ίδιο το κόμμα κεντρικά, μας ενώνουν πολλές κοινές ιδέες, κυρίως σε ό,τι αφορά σε θέματα Δημοκρατίας, κοινωνικών δικαιωμάτων και κοινωνικών ελευθεριών
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here