Παραμένει -άγνωστο για πόσο- στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

«Εντος των τειχών» παραμένει -άγνωστο για πόσο διάστημα- ο Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς έχουν ανακύψει προβλήματα που δεν του επιτρέπουν την έξοδο από τη φυλακή, όσον αφορά στη συγκέντρωση του ποσού της εγγύησης των 200.000 ευρώ αλλά και παλαιότερες καταδίκες του με βάση το νόμο περί πόθεν έσχες.

Πηγές από την υπεράσπισή του τονίζουν ότι ακόμα και αν τακτοποιηθεί το θέμα με την ποινή 5,5 ετώ για το πόθεν έσχες και ο πρώην υπουργός αποφυλακιστεί τις προσεχείς ημέρες, το πιθανότερο η αποφυλάκισή του να αποβεί τελικώς βραχύβια.

Και αυτό διότι σε περίπτωση που το Πεντεμελές Εφετείο Κακουργημάτων το οποίο δικάζει την υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό,  επιβάλλει ποινή πολυετούς καθείρξεως στον πρώην υπουργό, ενδέχεται με βάση και την ποινή για το πόθεν έσχες να μην συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για προσωρινή απόλυση και να επανέλθει στη φυλακή.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ο ιδιώτης που προθυμοποιήθηκε να δανείσει τον πρώην υπουργό φέρεται να το ξανασκέφτεται.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here