Φράχτη στα σύνορα με Αυστρία ζητεί ο πρόεδρος των Γερμανών αστυνομικών

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI-Α.Ρ

Πληθαίνουν οι ξενοφοβικές, συντηρητικές φωνές κατά των προσφύγων στη Γερμανία. Ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανών Αστυνομικών, Ράινερ Βεντ, πρότεινε την κατασκευή φράχτη στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία, προκειμένου να αναχαιτισθούν οι προσφυγικές ροές προς την Γερμανία.

«Εάν θέλουμε σοβαρά να επιβάλουμε ελέγχους στα σύνορα, θα πρέπει να υψώσουμε έναν φράχτη κατά μήκος των γερμανικών συνόρων», ισχυρίσθηκε και πρόσθεσε: «Αν κλείσουμε με αυτό τον τρόπο τα σύνορά μας, τότε και η Αυστρία θα κλείσει τα σύνορά της με τη Σλοβενία. Ακριβώς αυτή την αντίδραση χρειαζόμαστε» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών.

Σύμφωνα με τον Βεντ, η δημιουργία περιοχών τράνζιτ της Ν. Γερμανία που εξήγγειλε η καγκελάριος Μέρκελ, δεν πρόκειται να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς τον φράχτη.

«Η εσωτερική μας τάξη βρίσκεται σε κίνδυνο» προειδοποίησε ο επικεφαλής της Ένωσης Αστυνομικών, επισημαίνοντας ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε κοινωνικές αναταραχές». Κάποιος πρέπει να τραβήξει το φρένο και αυτός μπορεί να είναι μόνο η Άγκελα Μέρκελ, κατέληξε χαρακτηριστικά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here