Η Fraport μας ζητάει και τα ρέστα-Απαιτεί από το ελληνικό δημόσιο έξτρα αποζημίωση 70 εκ. ευρώ επειδή τα αεροδρόμια δεν είχαν ..λάμπες!

Σε μια προκλητική, για το ύφος και το περιεχόμενό της ενέργεια, η Fraport, η γερμανική εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων έναντι 1,2 δις ευρώ, μας ζητά και τα ρέστα.

Οπως αναφέρει το Spiegel, η Fraport επικαλούμενη το ότι βρήκε μια σειρά από ελλείψεις και προβλήματα σε διάφορα μικρά αεροδρόμια, όπως ότι δεν  υπήρχαν ούτε λάμπες(το γεγονός ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στην λιτότητα και τις περικοπές που μας επέβaλαν οι δανειστές δεν φαίνεται να την αφορά), είναι έτοιμη να απαιτήσει έξτρα αποζημίωση 70 εκ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο.

Ακόμη και σε συμβολικό επίπεδο, πρόκειται για μια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά απέναντι στη χώρα μας, που δείχνει ότι μάλλον μα αντιμετωπίζει ως υπερχρεωμένους υπανάπτυκτους  και όχι ως ισότιμη ευρωπαική χώρα που πρέπει να σέβεται. Ιδίως μετά τα δεινά που οι χώρες τους επέβαλαν.

Πριν μερικές ημέρες, κυβερνητικά στελέχη είχαν εξαπολύσει βολές κατά της Fraport, επισημαίνοντας ότι από τότε που ανέλαβε την διαχείριση των αεροδρομίων δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να τα βελτιώσει και να τα αναπτύξει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here