Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Πως κατάντησαν τον σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ οι αστυνομικοί των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον βάναυσα τραυματισμένο από την αστυνομία Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη, μαζί με την οικογένειά του, στη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Κουκάκι, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ.

 

Σημειώνεται ότι από χθες τόσο με ανακοινώσεις όσο και με επίσημες ενημερώσεις το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί να διαψεύσει την πραγματικότητα που έχει καταγραφεί σε φωτογραφίες και βίντεο για την αστυνομική επιχείρηση.

Εκτός από τους ισχυρισμούς από πλευράς αστυνομίας, στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η κυβέρνηση και κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης να φτάνουν στο σημείο να κάνουν σπέκουλα κατά της ίδιας της οικογένειας σε σχέση με την κατάληψη.

Τι λέει η ανακοίνωση του Γ. Ραγκούση, τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη.

Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης.

Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη.

Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here