Φολέγανδρος – Μητέρα 26χρονης: «Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή αλλά στις κακές συμπεριφορές»

Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους και στις  κακές συμπεριφορές» τόνισε η μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς  που τη ζωή στέρησε ο 30χρονος φίλος της στην Φολέγανδρο την Παρασκευή.

Η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει για τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο του παιδιού της.

Ανέφερε πως δεν είχε επίσημη ενημέρωση και εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας για την 26χρονη, στον ΣΚΑΙ σημείωσε ότι ήταν ένα πολύ αγαπητό, ένα εξαιρετικό και αξιόλογο πλάσμα. Ένα δώρο για την οικογένειά της, για τον τόπο της και την επιστήμη της.

Στη συνέντευξή της στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό η γυναίκα είπε πως μόνο άνανδρους και αλήτες μπορεί να χαρακτηρίσει τους άνδρες, που αντί να προστατεύσουν μια γυναίκα, αφαιρούν τη ζωή με άρρωστο τρόπο.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα «να μην φύγουν άλλα κορίτσια. Να είναι η τελευταία γυναίκα που σκοτώθηκε από τα χέρια ενός άνανδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω».

«Καμία άλλη μάνα να μην το ζήσει αυτό. Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες. Κι εγώ έχω δύο γιους» τόνισε η μητέρα και πρόσθεσε ότι έβλεπε «κάποιες χειριστικές ενδεχομένως συμπεριφορές, πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τις είχε δει».

Αναφερόμενη στη μητέρα του γυναικοκτόνου είπε: «έχω να πω ότι την καταλαβαίνω, αλλά ότι εγώ έχω κάνει παλικάρια και εκείνη δυστυχώς γέννησε έναν δολοφόνο».

«Ο σύζυγός μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα λίγο ηρεμία (…) Δεν θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης, η  οικογένεια μας είναι σε τραγική κατάσταση» είπε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here