Φώφη ουραγός Μητσοτάκη: Ζητά εκλογές και συντριβή ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI-Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με αιχμή την οικονομία, κατά τη διάρκεια της σχετικής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, ενώ τόνισε πως «εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από τις εκλογές».

«Όλοι έχουν καταλάβει ότι μας έχετε βάλει τη θηλιά στον λαιμό … Με τη συμφωνία αυτή και με αυτήν την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε στο ξέφωτο …. Όχι απλώς δεν φορέσατε γραβάτα, αλλά οι άλλοι σας φόρεσαν το φέσι» ανέφερε η κ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα.

Παράλληλα την κατηγόρησε για ωμή χρήση της δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι το κράτος δικαίου δέχεται πλήγματα από τις πρακτικές της. Ο υπουργός Άμυνας συνομιλεί με ισοβίτη και η κυβέρνηση τον καλύπτει πλήρως, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λέγοντας πως η κυβέρνηση «κοστίζει πολύ ακριβά σε αυτόν τον τόπο», εκτίμησε πως η καταδίκη του λαού έρχεται και θα είναι αμείλικτη, ενώ τόνισε πως όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερα για τον τόπο.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια άλλη κυβέρνηση που θα μπορέσει να την προωθήσει και την κάνει πράξη.

«Εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από εκλογές, όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται επιτέλους την εθνική συνεννοήση, κυβέρνηση ευρείας λαϊκής στήριξης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ότι ρίχνουν νερό στον μύλο της πόλωσης και του διχασμού, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να καταλάβουν έγκαιρα το λάθος τους και τονίζοντας πως «θα επιμείνουμε και θα επιβάλλουμε τη συνεννόηση με εντολή του ελληνικού λαού».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here