Φώφη: Μας έβαλες τη θηλιά στο λαιμό-Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ)

Διάλογο με αιχμές για τα μνημόνια και την έξοδο από αυτά, είχαν μπροστά στις κάμερες, λίγο πριν αρχίσει η κατ΄ιδίαν συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Δεν ξέρω κατά πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει στο λαιμό» είπε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη προς τον Πρωθυπουργό, με τον κ. Τσίπρα να απαντά: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω».

«Μας έχεις βάλει σε δύο μνημόνια, οπότε δεν έχεις τα περιθώρια να τα λες αυτά» ανταπάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ψεύτικες ελπίδες». «Ο ελληνικός λαός θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, ποιες είναι οι προοπτικές του γιατί δοκίμασε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις», συνέχισε.

«Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση» αντέτεινε ο Πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι θα καλέσει μαζί με τον Γιώργο στο Καστελόριζο, με την κ. Γεννηματά να σχολιάζει: «Εγώ ετοιμάζω σχέδια γι’ αυτό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here