Η Φ. Γεννηματά νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Επίθεση αγνώστων σε συνεργείο της ΕΡΤ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Αλλαγή σελίδας για το ΠΑΣΟΚ μετά την ανάδειξη της Φώφης Γεννηματά ως νέας προέδρου του κόμματος, από τον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας. 

Συγκεντρώνοντας πάνω από το 50% σε σύνολο περίπου 50.000 ψήφων,  η κ. Γεννηματά έχει το προβάδισμα με τους κ.κ Κωνσταντινόπουλο και Λοβέρδο να συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής το 23% και 22% αντίστοιχα.

Η κ. Γεννηματά μόλις παγιώθηκε η διαφορά από τους συνυποψηφίους της και αναγνωρίστηκε η νίκη της ευχαρίστησε τόσο τους ίδιους όσο και τον απελθόντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο «για όσα πρόσφερε μέχρι τώρα στο κόμμα». «Είναι ώρα ευθύνης για όλους» τόνισε. «Είναι ώρα ευθύνης για τον πρωθυπουργό που πρέπει να ενημερώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις σοβαρές εξελίξεις».

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη του κόμματος -προσήλθαν 50 χιλιάδες άτομα- καθώς αρκετοί ήταν όσοι πίστευαν ότι ο αριθμός θα ήταν μικρότερος. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αύριο στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Όπως μετέδωσε πριν λίγο η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λίνα Μπεθάνη, που κάλυπτε την εκλογική διαδικασία στη Χαριλάου Τρικούπη, την ώρα που όλα ήταν έτοιμα για την απευθείας σύνδεση 2-3 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο συνεργείο. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί πρόλαβαν και μπήκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κλείνοντας την πόρτα, όμως οι άγνωστοι την έσπασαν και φεύγοντας έκαψαν το βανάκι της ΕΡΤ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here