Τις καταγγελίες Σηφουνάκη κατά Βενιζέλου, ερευνά η Φώφη

ΦΩΤΟ: EYROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε κινήσεις που δείχνουν ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα έχει λάβει υπόψη της και ερευνά την βασιμότητα των καταγγελιών που έκανε μέσω επιστολής του ο πρώην βουλευτής και υπουργός Ν. Σηφουνάκης κατά του Ε. Βενιζέλου για τις σχέσεις του με τον Α. Βγενόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφρίες της Εφημερίδας των Συντακτών, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε χθες στο γραφείο της στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη με τον Δημήτρη Τσιρώνη, ενώ στενός της συνεργάτης είδε -για λογαριασμό της- τον Νίκο Σηφουνάκη.

Στην επιστολή του της 21ης Μαρτίου, ο κ. Σηφουνάκης,  αναφερόταν ευθέως σε εμπλοκή και σχέσεις του κ. Βενιζέλου με τον επιχειρηματία. Ο πρώην υπουργός καταλόγιζε σχεδόν αποκλειστική ευθύνη στον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «θάψιμο» μιας δήλωσής του, τον Σεπτέμβριο του 2014, κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον οποίο ο κ. Σηφουνάκης και το κόμμα του είχαν δικαστική διαμάχη και επικαλούνταν την μαρτυρία του κ. Δ. Τσιρώνη.

 

 

Απαντώντας ο κ. Βενιζέλος, επιβεβαίωσε ότι είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της MIG στις 11 Δεκεμβρίου 2015 στο γραφείο του στο Κολωνάκι, αρνήθηκε όμως κατηγορηματικά την οποιαδήποτε στήριξη προς τον κ. Βγενόπουλο και εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και κατά ενός μέρους της Χαριλάου Τρικούπη με την αναφορά σε «γνωστά κυβερνητικά φερέφωνα».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here