Φλαμπουράρης κατά Καμίνη για τη στάση του στην Ανάπλαση της Αθήνας

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, εγκαλώντας τον για την αρνητική στάση του απέναντι στο εγχείρημα της δημιουργίας του φορέας Ανάπλασης της Αθήνας.

Αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης στην δήλωση:

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης:

α) Επειδή τα τελευταία χρόνια δεν έχει δοθεί, έστω μία ανάσα στην πόλη και όλοι όσοι ζουν στην Αθήνα υφίστανται καθημερινά τις πολύ άσχημες συνθήκες

β) αντίθετα, βλέπει ότι η Κυβέρνηση, που στόχο έχει να συντονίζει Υπουργεία – Περιφέρεια – Δήμο, δημιουργώντας τον φορέα για την Ανάπλαση της Αθήνας, θα ξεκινήσει ένα συνεχή αγώνα για να επαναφέρει την Αθήνα σε ανθρώπινες συνθήκες, ως ένα κέντρο πολιτισμού, Δημοκρατίας, νέας επιχειρηματικότητας και εμπορίου, που θα ξαναποκτήσει ζωή με ασφάλεια.

Γι’ αυτούς τους λόγους, παραβλέποντας ότι έχει εκλεγεί για να υπηρετεί τους κατοίκους, επιλέγει, σκιαμαχώντας ανάμεσα στη δίκη προθέσεων και τη συνωμοσιολογία, δυστυχώς ακολουθώντας μικροκομματικές λογικές, χρησιμοποιώντας ψευδέστατες και μη ανταποκρινόμενες στο περιεχόμενο του νόμου καταγγελίες, αρνείται να συμμετάσχει.

Τον καλούμε για μία ακόμα φορά να συμβάλλει σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια, όπου η αδυναμία ή η δύναμη, η ικανότητα ή η ανικανότητα, όλων αυτών των χρόνων θα αποδειχθεί.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here