Φλαμπουράρης: Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία. Μερικές ημέρες έχουν μείνει

Κλίμα αισιοδοξίας ως προς την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς και την υπογραφή συμφωνίας μεταφέρει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, παραπέμποντας στο ηγετικό επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών που συμμετέχουν στις κρίσιμες συνομιλίες.

Μιλώντας  σήμερα Πεμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ανέφερε ότι «από ό,τι λένε οι υπουργοί οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις διαδικασίες φαίνεται ότι υπάρχει πρόοδος και είμαστε αρκετά κοντά, εκτός απροόπτου.  Δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει επ’ ακριβώς, φαίνεται ότι πηγαίνουμε καλά από εκεί και πέρα μερικές μέρες έχουν μείνει θα το δούμε. Υπάρχει αισιοδοξία και στους δύο υπουργούς οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις προσπάθειες».

Ο κ.Φλαμπουράτης τόνισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει «να φτάσουμε σε μια συμφωνία όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και όχι τόσο βαριά όσο φάνηκε ότι θα είναι στην αρχή και φαίνεται να το πετυχαίνουμε αυτό. Φαίνεται ότι θα υπάρξει μια σχετική προσπάθεια να μπορέσουμε πραγματικά να υπογράψουμε μια συμφωνία η οποία θα είναι διαχειρίσιμη».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες απέφυγε να απαντήσει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here