Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η επίθεση στο σπίτι μου

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην είσοδο της διώροφης οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το Mega, άγνωστοι πέταξαν εύφλεκτο υλικό με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα που έσβησαν τη φωτιά.

σπιτι φλαμποραρη ιν τιμε μπαμπουκος

Η επίθεση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Φλαμπουράρη ο οποίος με δήλωσή του  επιτέθηκε στα διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ που εξαπέλυσαν ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του, καθώς και στους βουλευτές που ασχολούνται μαζί του χωρίς στοιχεία και προειδοποιεί ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνης

Δήλωση Υπ. Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη

Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της «επιτυχία». Χθές το βράδυ έγινε τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μου, το οποίο επιχείρησαν να κάψουν με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά.

Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως. Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι΄αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης.

Δήλωση κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη

Η προσωπική στοχοποίηση, έδειξε γρήγορα το αποτέλεσμά της. Η εγκληματική εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, έρχεται σαν φυσική συνέχεια της συκοφαντικής εκστρατείας που διεξάγεται εναντίον του, από τα γνωστά κέντρα παραεξουσίας, τα οποία νοιώθουν σήμερα να απειλούνται. Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι καμία εκστρατεία λάσπης και καμία προβοκατόρικη ενέργεια δεν πρόκειται να σταματήσει το κυβερνητικό έργο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here