Φλαμπουράρης: Ο λαός εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαστε πρώτο κόμμα

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ (Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

«Δώσαμε μάχη για να γλιτώσει η χώρα τη χρεοκοπία», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και εκτίμησε ότι ο λαός εμπιστεύεται ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως συμπλήρωσε δεν περνάει από το μυαλό κανενός στην Κουμουνδούρου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πρώτο κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα και στην περίπτωση που είναι αντιπολίτευση θα στηρίξει τη συμφωνία.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ  επεσήμανε ενώ τόνισε ότι είναι δικαίωμα του κάθε στελέχους να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, εφόσον το επιθυμεί.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, τόσο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη Λαϊκή Ενότητα. «Πρόκειται για μία αποκόλληση, δεν υπάρχει σύγκρουση κατά μέτωπο», σχολίασε.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα επηρεαστούν από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι μένει να φανεί από το τι θα ψηφίσει ο λαός, ενώ αναφερόμενος στη συμφωνία, παραδέχτηκε ότι έχει αρκετά επώδυνα στοιχεία.

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για θετικά στοιχεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και προανήγγειλε πρωτοβουλίες που θα απαλύνουν τις  δυσμενείς συνέπειες της συμφωνίας για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here