Φλαμπουράρης: Αδικία να πέσει η κυβέρνηση από τους βουλευτές της

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Το όριο που θέτει το Μέγαρο Μαξίμου για να μην πέσει η κυβέρνηση και να μην γίνουν πρόωρες εκλογές, έθεσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι ο αριθμός 162 είναι ικανός να δώσει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο της και κάλεσε τους συντρόφους του να μην την ρίξουν.

«Θα είναι αδικία να πέσει η κυβέρνηση από τους βουλευτές της», είπε και πρόσθεσε ότι «όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ποιο είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει και σίγουρα κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να καταψηφίσει μια κυβέρνηση της αριστεράς η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε κάποια μέτρα».

Εκτίμησε ωστόσο ότι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με 162 βουλευτές είναι δύσκολο να γίνει. «Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι σύντροφοι στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι δύσκολο να παραμείνουμε στο ίδιο μονοπάτι».

Οσον αφορά στο μεταναστευτικό πρόβλημα ανέφερε ότι «καταβάλλονται τρομακτικές προσπάθειες για το θέμα της μετανάστευσης».

Σε ερώτηση γιατί η κυβέρνηση δεν προτίμησε να μεταφέρει τους πρόσφυγες στο χώρο υποδοχής της Αμυγδαλέζας απάντησε: «Δεν είναι ότι παίζουμε το παιχνίδι των συμβολισμών. Η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη, έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο».

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μεγαλύτερη αδικία από το να αδικείσαι και να ψεύδεται ο άλλος και να το επικαλύπτει με υπαινιγμούς σοφιστείας, και να διαπράττει το μεγαλύτερο των εγκλημάτων αυτό της προδοσίας του ίδιου του του έθνους ενώ καλοπερνά δεν υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here