Συνελήφθη ο Φλώρος – Και δεύτερος γιατρός της γνωμάτευσης λέει ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του

ΜΕΤΆ ΤΗΝ πνευμολόγο Καλλιρρόη Λάμπρου που δήλωσε ότι ουτε εξέτασε ποτέ τον Φλώρο ούτε υπέγραψε γνωμάτευση πως πάσχει από άπνοια και ότι το όνομά της στη γνωμάτευση είναι αποτέλεσμα πλαστογρφίας,  και δεύτερος γιατρός παρουσιάστηκε και υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια.

Εν τω μεταξύ συνελήφθη  Φλωρος και αφού προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βούλας, εν συνεχεια μετήχθη στη ΓΑΔΑ. Συνελήφθη επειδή ασκήθηκε έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο ιατρικός του φάκελος ήταν διάτρητος. Οι δικηγόροι του δηλώνουν άγνοια.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Ο πνευμονολόγος Σπύρος Ζακυνθινός, διευθυντής Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση του Φλώρου λέει:

«Τόσο η εξέταση, όσο και η υπογραφή μου σε αυτήν είναι πλαστές. Ουδέποτε είδα τον κ. Φλώρο ή κάποια από τις εξετάσεις του. Εχω στείλει έγγραφη αναφορά στη διοικήτρια του νοσοκομείου και στον ΕΦΚΑ»

Νωρίτερα και η πνευμονολόγος που φέρεται ότι ως πανεπιστημιακή υπότροφος στον Ευαγγελισμό έχει υπογράψει την ιατρική γνωμάτευση για το σύνδρομο άπνοιας στον 39χρονο κατάδικο Αριστείδη Φλώρο δήλωσε πως ουδέποτε τον εξέτασε και κατά συνέπεια ουδέποτε υπέγραψε και σχετική γνωμάτευση.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here