Φίλης για νέες δηλώσεις Δόμνας: Όταν η ανοησία γίνεται επικίνδυνη

Με αφορμή τη σημερινή ραδιοφωνική δήλωση τη Υφυπουργού Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου, για «σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα» που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, τα οποία συνέκρινε μάλιστα με τα όλα του στρατού της Συρίας(!!!!), ο βουλευτής Α’ Αθηνών, Νίκος Φίλης δήλωσε:

«Σήμερα μάθαμε από την κυρία Μιχαηλίδου γιατί ο Άσαντ τόσα χρόνια δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο στην Συρία. Πώς να το πετύχει όταν ο στρατός του είναι εξοπλισμένος με κράνη μοτοσυκλέτας, γάντια κηπουρικής, κοντάρια αλλά και το φοβερό υπερ-όπλο της ιπτάμενης προκήρυξης…

Η υφυπουργός του κυρίου Μητσοτάκη, δεν τρολάρει την κυβέρνησή της μόνο, κάνει κάτι πιο επικίνδυνο. Παρουσιάζει ως ενιαίο εγκληματικό σύνολο αληθινούς τρομοκράτες και μερικές χιλιάδες νέους, που καταφεύγουν σε κατακριτέες πράξεις βίας. Δημιουργεί έτσι τον κίνδυνο να μετατραπεί ένα τμήμα της νεολαίας σε ζωτικό χώρο στρατολόγησης της τρομοκρατίας. Βάζει σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία.

Δεύτερον: Γιατί εμπλέκει τη Συρία; Είναι μόνο ανοησία, ή στόχο έχει να μιλήσει στο ακραίο κοινό της ΝΔ, να ρίξει λίγο ακόμα καύσιμο στις αντιπροσφυγικές φωτιές;

Υπάρχει κάποιος να βάλει φρένο σε αυτές και παρόμοιες δηλώσεις -τύπου Βορίδη- πριν γίνουν επικίνδυνες; Υπάρχει πρωθυπουργός;»

Ακούστε τις επίμαχες δηλώσεις Μιχαηλίδου από το 10ο λεπτό:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here