Αμβρόσιεε.. Θα φιλιόμαστε την Τρίτη έξω από τη Μητρόπολη

Με φιλιά θα απαντήσουν  άτομα της ΛΟΑΤ κοινότητας στο κήρυγμα μίσους και σκοταδισμού του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου , ο οποίος με αφορμή την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια προέτρεψε τους πιστούς να φτύνουν τους ομοφυλόφιλους.

Η ομάδα ακτιβιστών Queerborg, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα), καλεί σε συγκέντρωση   κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Αμβρόσιου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι προκειμένου ομοφυλόφιλοι να φιληθούν μπροστά στον μητροπολιτικό ναό σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. ΟΧΙ στον Αμβρόσιο. ΝΑΙ στην Αγάπη. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε ΑΓΑΠΗ. Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Παράλληλα τα μέλη του Queerborg καλούν στην αποστολή… περιττωμάτων στον μητροπολίτη Αμβρόσιο, μέσω τις σελίδας shitexpress.com – μιας σελίδας που δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here