Φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ με την προκήρυξη της «ΟΛΑ» που είχε ο 42χρονος

Από ενημερωτική ιστοσελίδα προέρχεται η προκήρυξη της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ) που βρέθηκε στην κατοχή 42 χρονου κατηγορούμενου και όχι γραμμένη από τον ίδιο ή πρωτότυπη, γεγονός που εκθέτει την Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της στις 30 Σεπτεμβρίου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο 42χρονος είχε άμεση σχέση με την σύνταξη της προκήρυξης της οργάνωσης, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στις 24 Νοεμβρίου του 2015 στα γραφεία ΣΕΒ.

Στη συνέχεια αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής διαπίστωσαν ότι την ίδια ημέρα που είχε καταχωρηθεί το αρχείο της προκήρυξης στον σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του 42χρονου, είχε αναρτηθεί σε τρεις ενημερωτικές ιστοσελίδες, με συνέπεια να ζητήσει από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών να ερευνήσει το θέμα.

Όπως αναφέρει το omniatv.com, το νέο πόρισμα που παραδόθηκε στις 10 Οκτωβρίου ανέφερε ότι η προκήρυξη που βρέθηκε είχε κατεβεί από τη σελίδα του athens indymedia, την ίδια περίπου ώρα που είχαν και δημοσιεύσεις τρεις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (enikos, iefimerida και Πρώτο Θέμα).

Τα νέα στοιχεία εστάλησαν άμεσα στον Ανακριτή που διεξάγει τις έρευνες για την υπόθεση και είχε αποφασίσει την προφυλάκιση του 42χρονου με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here