Μεϊμαράκης: Ο Αλ. Τσίπρας θα μπορούσε να αναδειχθεί εθνικός ηγέτης

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ)

«Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο σε εκλογές» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης από τη Νεάπολη Λασιθίου, επιρρίπτοντας ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για ανακοπή της πορείας «που είχαμε χαράξει».

Ο κ. Μεϊμαράκης που περιοδεύει για δυο μέρες στην Κρήτη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές υποστήριξε ότι «μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα φέρνουν. Ανακόπτουν την όποια πορεία έχει χαράξει η χώρα. Δυστυχώς, δεν εισακούστηκα, παρότι είπα ότι θα μπορούσε να συνεχίσει αυτή η Βουλή» δήλωσε.

Ασκώντας κριτική στους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός πήρε 251 κοινοβουλευτικές ψήφους και είχε τόσο μεγάλη δύναμη στο Κοινοβούλιο. «Θα μπορούσε να αναδειχθεί ως ένας εθνικός ηγέτης. Και θα μπορούσε να προχωρήσει τη χώρα σε μια αλλαγή σελίδας, συνεννόησης, σύνθεσης και ανάπτυξης» τόνισε.

ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÐÅÑÉÏÄÅÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÌÅÉÌÁÑÁÊÇ ÓÔÇ ÊÑÇÔÇ

Στη συνέχεια καταλόγισε στον τέως πρωθυπουργό ασυνέπεια στις προγραμματικές εξαγγελίες του σημειώνοντας ότι «πολλοί από τους πολίτες είχαν προτιμήσει το συννεφάκι, σκεπτόμενοι ότι και τα μισά από αυτά που έλεγε να κάνει – έτσι έλεγαν αρκετοί – θα ήταν προς όφελος των πολιτών. Ακόμα και τα μισά να γινόντουσαν. Εδώ, όμως, δεν έγινε τίποτα. Αντιθέτως. Πρέπει τώρα να συγκρίνουμε τα πεπραγμένα του 7μήνου με τις υποσχέσεις που υπήρχαν».

Ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στη Νεάπολη όπου του επιφυλάχθηκε υποδοχή από κατοίκους της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.

Εκεί είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη , δημάρχους και φορείς της Αυτοδιοίκησης τονίζοντας πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη ΝΔ .

Επίσης συναντήθηκε και με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων οι οποίοι του παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού της ελλείψεις σε υποδομές στην υγεία επίσης αναφέρθηκαν στα θέματα της ανεργίας του τουρισμού κ.α.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here