Εξωφρενικό: Οι κύκλοι του Βορίδη υπερασπίζονται την βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ και επιτίθενται στο ..ΣΥΡΙΖΑ!

 

Η απάντηση κύκλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην πρωτοφανή ενέργεια να δαπανηθούν 12.000 ευρώ για την κοπή βασιλόπιτας είναι προκλητική και επιιεικώς εξωφρενική:

Πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροπολιτική ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και για έλλειψη κατανόησης ότι η εκδήλωση είναι μια «ελάχιστη προσφορά» για τους εργαζόμενους «που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας».

Πιο συγκεκριμένα οι πηγές του ΥΠΑΑΤ, που μιλούν στο Πρώτο Θέμα αναφέρουν: «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων, χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του, για να κάνει μικροπολιτική. Χαρακτηριστική περίπτωση, η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, η οποία, με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ, με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, προσκαλώντας τους 750 υπαλλήλους του υπουργείου απ’ όλη την Αττική μαζί με τα παιδιά τους».

Κατόπιν η εφημερίδα αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό το οποίο κύκλοι του υπουργείου χαρακτηρίζουν «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους, που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας». Μάλιστα τονίζουν ότι «κατ’ αυτόν τον τρόπο και ελλείψει δημοσιονομικής δυνατότητας, αποδίδονται οφειλόμενα προς τους εργαζόμενους». Προσθέτουν τέλος ότι «η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του πνεύματος συνεργατικότητας που αποδεδειγμένα προωθεί ο υπουργός, Μάκης Βορίδης».

Τα παραπάνω δεν έμειναν ασχολίαστα από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία σχολίασε μέσω facebook:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑΤ
Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ απαντά στην δημοσίευσή μου για το κόστος της κοπής της βασιλόπιτας λέγοντας πως είναι μια προσφορά προς τους εργαζόμενους του υπουργείου, που στοίχισε 12.000 ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.
Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε.
Από κάτι τέτοια «μεγαλοστελέχη» σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here