Εξώδικο του Παναθηναϊκού στη Super League για να εισπραχτούν τα χρήματα της NOVA

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να σκληρύνει την κόντρα του με τη NOVA, στέλνοντας εξώδικο προς την Super League από την οποία ζητάει να συγκεντρώσει τα χρήματα που έπρεπε ήδη να έχουν πάρει οι ομάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο, διαφορετικά θα απαγορεύσει την είσοδο στο συνδρομητικό κανάλι στην Λεωφόρο.

Τα χρήματα που φέρεται να οφείλει η NOVA στις ομάδες είναι περίπου 6,5 εκατ. ευρώ και αν δεν εισπραχτούν άμεσα, τότε ο Παναθηναϊκός απειλεί να μην αφήσει τις κάμερες του συνδρομητικού να μπουν στο γήπεδο για την μετάδοση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» το πρωί της Δευτέρας έστειλαν εξώδικο στην Super Legue, το οποίο κοινοποίησαν τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη NOVA, με το οποίο ζητούν από την διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απαιτηθούν τα λεφτά από τη «Forthnet» άμεσα και πριν έρθει το Σαββατοκύριακο.

Η θέση του Παναθηναϊκού για τα όσα έχουν γίνει με την αναβολή των αγωνιστικών είναι συγκεκριμένη. Η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών αποφασίστηκε από την κυβέρνηση και η 11η αναβλήθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Άρα η Super League δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αναβολές, καθώς ήταν θέμα της Πολιτείας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here