«Εχω παραιτηθεί από το μισθό μου», λέει ο σύζυγος της Καφαντάρη

ΦΩΤΟ: IN TIME

Εχω παραιτηθεί από τον μισθό μου, δηλώνει ο σύζυγος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, μετά το σάλο που ξέσπασε, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, για τον διορισμό του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ (Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων) .

Ο κ. Αργυρίου κάνει λόγο για προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος Π.Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου του.

«Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα. Σκοπός τους είναι να πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη, αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου πρόσωπο, επ’ ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ ΑΕ.

» Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ ΑΕ και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here