Εξω οι φασίστες από τα σχολεία-Ναζιστικός χαιρετισμός σε μαθητική πορεία για τη …Μακεδονία-Η μεγάλη πλειοψηφία των μαθητών μπλόκαρε την φασιστική επιδρομή

Θέλουν να κρυφτούν, αλλά η ναζιστική έξαψη δεν τους αφήνει. Ακόμη και οι πλέον καλόπιστοι, καταλαβαίνουν τώρα ότι ο φασιστικός συρφετός, αναθαρρημένος από την στάση της ΝΔ, σήκωσε κεφάλι και προσπάθησε να επιβάλει τις εθνικιστικές θέσεις και το μίσος μέσα στους μαθητές. 

Οσοι κάνουν πως δεν το βλέπουν απλά εθελοτυφλούν. Ας κοιτάξουν το βίντεο με τη μαθητική πορεία και το ναζιστικό χαιρετισμό.

Οσοι φώναζαν «η Δημοκρατία ξεπουλά τη Μακεδονία» και «ξύπνα Θεσσαλονίκη» αναπαράγοντας όλη την ακροδεξιά εθνικιστική συνθηματολογία, είναι η αιχμή του δόρατος των χρυσαυγιτών και των νεοναζιστών στα σχολεία.

Ομως η ΝΔ και αρκετά τηλεοπτικά κανάλια , αντί να καταδικάσουν εξ αρχής και χωρίς περιστροφές την εισβολή της Χ.Α. στα σχολεία, σφύριζαν αδιάφορα και επικαλούνταν επιχειρήματα του στυλ, είναι όλοι οι μαθητές φασίστες, ή ότι δεν με ενδιαφέρει αν οι χρυσαυγίτες παρέμβουν!

Ολοι αυτοί, απλά ρίχνουν νερό στο μύλο των φασιστοειδών και μάλιστα συνειδητά!

Ευτυχώς που οι μαθητές στη συντριπτική τους πλειοψηφία, γύρισαν τη πλάτη στη φασιστική εισβολή και περιφρούρησαν τη δημοκρατία στα σχολεία.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here