Έξι μήνες εκτός δράσης ο Χάκετ! Ψάχνουν για γκαρντ στον Ολυμπιακό

Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ούνικς Καζάν αποδείχτηκε πιο σοβαρός απ´ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου έξι μήνες.

Ο γκαρντ των Πειραιωτών έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικέφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα, που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 28χρονος διεθνής παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ ή την Ιταλία, με τον χρόνο αποκατάστασης να υπολογίζεται στους έξι μήνες. «Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικεφάλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα και για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του συνίσταται χειρουργική αντιμετώπιση η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών», ήταν η ενημέρωση από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε συνεργασία με την διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Χάκετ, χωρίς προς τον παρόν να έχει προκριθεί κάποια λύση. Αυτό που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» είναι ο νέος παίκτης να «δέσει» άμεσα με την ομάδα και να την βοηθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)

 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ  (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here