Έξαλλος ο Γκάλης διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος της ΝΔ – «Κάποιοι δεν είναι καλά, ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι καλύτερο»

Οργισμένος σχολιάζει ο Νικος Γκάλης τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον φέρουν να έχει υποκύψει στις έντονες πιέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και να έχει αποδεχθεί θέση στο ψηφοδέλτιο της Α Θεσσαλονίκης

«Κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής», λέει ο Γκάλης, 61 ετών, που έχει πιεσθεί άλλες δυο φορές να κατέλθει σε εκλογές με τη ΝΔ. Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους.

Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα.

Ο Ελληνοαμερικανός Νίκος Γκάλης (Νικόλαος Γεωργαλής) γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1957 και διέπρεψε ως καλαθοσφαιριστής. Θεωρείται η σημαντικότερη μορφή στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας και  κορυφαίος αθλητής. Το 2017 έγινε ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής που εντάχθηκε στο Hall Of Fame, περνώντας έτσι στο «πάνθεον» του παγκόσμιου μπάσκετ

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here