‘Εξαλλη η Μέι με τη νέα γκάφα (;) του Τραμπ που «μαλώνει» τη Σκοτλαντ Γιαρντ για τα τρομοκρατικά – Στρατός στους δρόμους της χώρας

Εκνευρίστηκε πολύ η Βρετανίδα πρωθυπουργος από το νέο ατόπημα Τραμπ να εκθέσει την Σκότλαντ Γιαρντ με τιτιβισματα στο tweeter και να κάνει και συστάσεις με «τουπέ»

Οι Βρετανοί πάλι της χρεώνουν ότι «τα ήθελε και τα έπαθε» αφου ήταν η πρώτη που έτρεξε να συγχαρεί τον Τραμπ επι τη αναλήψει των καθηκόντων του και του «έδωσε πολύ αέρα»

Συγκεκριμενα ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε ότι οι βρετανοι γνώριζαν και παρακολουθούσαν τον δράστη,  έπρεπε να παρέμβουν εγκαίρως.

Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει «πήξει» στα τηλεφωνήματα καθώς όλοι θέλουν να μάθουν αν οντως γνωριζει τον δράστη και αν τον παρακολουθούσε ως ύποπτο

Ο Τραμπ ανηρτησε τα εξής:

Another attack in London by a loser terrorist.These are sick and demented people who were in the sights of Scotland Yard. Must be proactive!

και

Loser terrorists must be dealt with in a much tougher manner.The internet is their main recruitment tool which we must cut off & use better!

Στο δεύτερο τουίτ αναφέρει ότι «τα χαμενα κορμιά ή αποτυχημενοι  τρομοκράτες  πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο σκληρά.  Το ιντερνέτ ειναι το το βασικο εργαλείο στράτευσής τους και πρέπει να τους αποκόψουμε και να κανουμε καλύτερη χρήση
Εν τω μεταξύ η Βρετανία έβγαλε πλέον το στρατό στο δρόμο και σήμανε επίπεδα συναγερμού που αντιστοιχούν σε «επικειμενη απειλή» (όταν δηλαδή αναμενεται άμεσα νέα επίθεση)
Σε  βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Μέι (το οποίο μεταδόθηκε από την τηλεόραση0 επισημαινει ότι
*οι πολίτες θα δουν τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της χώρας μεγαλύτερη παρουσία ένοπλων αστυνομικών αλλά και στρατιωτών. Για το επομενο διάστημα, στρατιώτες θα αντικαταστήσουν τους αστυνομικούς αναλαμβάνοντας καθήκοντα φύλαξης ορισμένων τοποθεσιών και χώρων που θα βρίσκονται υπό προστασία και στους οποίους δεν έχουν πρόσβαση οι πολίτες»
Περισσότεροι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Οι πολίτες θα δουν περισσότερους ένοπλους αστυνομικούς στο δημόσιο δίκτυο μεταφορών και στους δρόμους μας» αναφέρει η πρωθυπουργός της Βρετανίας. «Πρόκειται για ένα αναλογικό και χρήσιμο μέτρο που στοχεύει στο να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα των αρχών».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here